Tema: Beslutningscoaching

Et værktøj til ny arbejdsglæde…

Virksomheder skaber konstante forandringer, men de hurtige skift kan koste på arbejdsglæden og kan påvirke enhver medarbejder – som kan miste fodfæste.

Hasse Groth

Hasse Groth: beslutningscoaching styrker arbejdsglæden

Af Hasse Groth, certificeret livscoach

Det kan være enormt svært at gå med store dilemmaer alene. 

Jeg møder mange velfungerende mennesker med familieliv, karriere og god økonomi, som på trods af hele ”pakken”, savner noget indsigt i, hvordan de kommer igennem de lidt større livsdilemmaer.

 

Som beslutningscoach hjælper jeg med at skabe bevidste mål og nye beslutninger, som giver ny indsigt og livsindhold. Dilemmaer spænder vidt, men ofte er det arbejdsglæden, der er under pres.

 

Som en ellers værdsat medarbejder, der mister arbejdsglæden, kan du risikere at ryge i en helt forkert retning. Tænk, hvis man kunne have nøjedes med et mindre sporskifte, inden man rammer muren. 

 

Tingene skal give mening

Lykken sidder i det meningsfyldte arbejdsliv. Man kan være et godt sted i livet, med et godt job, men pludselig opleve en enorm følelse af at være uopfyldt. 

Ens arbejdsglæde påvirkes både på arbejde og i den private sfære.

 

Virksomheder skaber konstante forandringer, men de hurtige skift kan koste på arbejdsglæden og kan påvirke enhver medarbejder – som kan miste fodfæste.

 

Risikoen er, at man som medarbejder træffer fatale fejlbeslutninger uden at have afklaret grunden bag.  

 

Tingene skal give mening, det er det vigtigste parameter for at tage på arbejde. De virksomheder, som har sat fokus på medarbejdernes trivsel, klarer sig bedst, viser flere undersøgelser. Et nyt engelsk studie fra Warwick Universitet: peger på, at mennesker arbejder 12 procent bedre, når de er glade. Også undersøgelser fra Institut for Lykkeforskning har før belyst, at det vigtigste parameter for en god arbejdsglæde er, at tingene skal give mening.  


Om beslutningscoaching og arbejdsglæde

Beslutningscoaching hjælper dig med at finde ind til kernen – eller meningen med det hele og afkode og udpege den bedst mulige vej at gå i et dilemma fx om dit arbejde: 

 

  • Hvad koster/giver det mig at gøre det, jeg gør nu?
  • Hvad betyder det for mig, at jeg ikke gør det, jeg måske inderst inde ønsker?
  • Hvad nu, hvis det, jeg dybest set frygter – måske ikke er virkelighed?

 

Kontakt: Hasse Groth, certificeret livscoach

Telefon: 21 15 82 57

Du er også velkommen til at skrive for mere info om beslutningscoaching

DEL GERNE DETTE INDLÆG