Hvad kan du gøre for dit liv?

Coaching

Ofte står man ved en skillevej med ønsker til, hvad næste fase skal rumme, man er med et halvt liv bag sig: mere moden. Men her kan man på samme tid opleve at være mindre afklaret.

Står du i svære overvejelser omkring din karriere og/eller i et større livsdilemma?

Dit liv er summen af dine valg – og fravalg

I den proces, livets regnestykke, kan jeg hjælpe dig til at forstå og se: hvad er det for ubevidste til- og fravalg, vi som mennesker går og tager om vores liv?

Det kan være enormt svært at gå med den slags dilemmaer alene, hvor du kun har din egen stemme at vende ting med. Så snart du bliver hjulpet til at sige dine overvejelser højt, så hører du din egen stemme klart. Til stor forskel fra en flygtig tanke. 

Når du har en, du spiller dilemmaerne opad, og du får dem spillet tilbage med et andet perspektiv, så kan du træffe mere bevidste valg.

Hvis du har en følelse af uopfyldthed, så er du kommet til den rette. Jeg kan hjælpe dig med at perspektivere de tanker, du har, på godt og ondt og det kan ændre på dit liv at undersøge:

Livet starter ved +55

– bliv bevidst om dine valg med livscoaching

Ofte står man ved en skillevej med ønsker til, hvad næste fase skal rumme, man er med et halvt liv bag sig: mere moden. Men her kan man på samme tid opleve at være mindre afklaret.

I denne periode handler livet om at træffe et personligt valg – det er nu, vi mennesker vil arbejde med at forstå hæmninger og overbevisninger. Vi vil gerne forstå, hvad det koster os at skifte job, karriere eller skifte livsvalg – det er de dilemmaer, man slås med i denne livsperiode. Jo mere man forstår, hvad der foregår i en selv og omkring i livet, som på jobbet eller i karrieren, jo mere kan man træffe afgørende og bevidste valg.

Respektfuld og relevant sparring

Jeg er som din coach en respektfuld samtalepartner:

Vi arbejder i livscoaching med: