Personprofilanalyser

En personprofil analyse giver os et kvalificeret billede af vores personlighed og klassiske adfærdsmønstre. Den giver os en øget forståelse for, hvorfor vi reagerer som vi gør i forskellige situationer, og tydeliggør desuden vores bevidste og ubevidste måde at kommunikere på.

Nøglen til ny drivkraft

i samarbejde med e-stimate® international – discovers potential

Personprofil analysen hjælper dig til et tydeligere billede af dét, der driver dine typiske adfærdsmønstre ”på en god dag” – hvor du har et godt mentalt overskud – og ”på en dårlig dag”, hvor du er under pres og har mindre overskud…

Og de giver dig også et godt billede af, hvilke typer opgaver du umiddelbart fungerer bedst med – både professionelt og når du ikke er på job.

Resultatet af disse dybere personlige indsigter er, at du får syn for dine potentielle udviklingsmuligheder gennem mere afklarede og nye, måske mere bevidste strategier, for din kommunikation og adfærd i de samarbejdsrelationer du indgår i – både professionelt og privat.

Five Factor Model (FFM)

Åbenhed
Intellektuel nysgerrighed, tolerance, eksperimenterende, fantasifuldhed

Samvittighedsfuldhed
Selvdisciplin, ordentlighed, ansvarsfølelse, præstationsorientering

Ekstroversion
Selskabelighed, dominans, aktivitet, spændingssøgen, positivitet, varme

Omgængelighed
Tillidsfuldhed, oprigtighed, eftergivenhed, beskedenhed, sympati

Neuroticisme
Bekymring, ængstelighed, irritabilitet, negative følelser, stressfølsomhed

De 4 drivere

Fundamentalt for teorierne bag e-stimate® analyseværktøjerne er, at vi deler en række basale ”drivere” – her opdelt i 4 hovedgrupper.

Vores individuelle sammensætning af disse drivere (=profil) er stærkt styrende for vores klassiske adfærd.

Vores ”drivere” fødes af disse helt fundamentale menneskelige behov

Book et møde eller kontakt mig for en uforpligtende samtale om, hvordan personprofilanalyser kan styrke netop jeres team.